AIKI-TRAINING

Over Marcel

 

marcel slomp -aikido

aikido Marcel Slomp

Marcel Slomp (1966) kwam op zijn 26ste in aanraking met Aikido door een training van Drs. A. Aalten van Unitive Management BV. Marcel volgde enkele jaren een intensieve en persoonlijke opleiding op het gebied van Japanse krijgskunst, adem, energie en Kiatsu Ryoho.

Daarnaast bezocht Marcel trainingen en seminars in binnen- en buitenland op het gebied van krijgskunst en communicatie, waaronder NLP en NeuroFeedback.
Marcel heeft zich ontwikkeld tot een professioneel trainer, coach en inspirator en heeft in 1994 trainingscentrum Aiki-Training opgericht. Van hieruit ontwikkelt en verzorgt hij vele trainingen voor verschillende organisaties en bedrijven.

In deze trainingen heeft Marcel het Aikido gedachtegoed vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Met eenvoudige en toepasbare oefeningen kan men deze principes toepassen.

Naast de bedrijfstrainingen geeft Marcel al ruim 24 jaar Aikido lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. In deze lessen heeft hij niet alleen aandacht voor de techniek, maar vooral ook voor omgangsvormen, samenwerken, (innerlijke) houding, concentratie, balans en zelfvertrouwen.

Daarnaast begeleidt Marcel ook individueel kinderen, jongeren en volwassenen bij het leren omgaan met oa. een laag zelfbeeld, concentratieproblemen, gepest worden, autisme, adhd, Asperger, overgevoeligheid en hoogbegaafdheid.

Voor volwassenen en organisaties biedt Marcel coaching bij: loopbaanvragen, leiderschapsvragen en bij uiteenlopende vragen mbt. (ver)draagkracht, omgaan met verandering, stress, balans, onzekerheden, angsten, verbinden en loslaten en het vinden van de eigen (ver)houding tot de voortdurend in beweging zijnde dynamiek tussen jezelf en de (werk)omgeving.

 

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact op.