AIKI-TRAINING

Trainingen en cursussen

Trainingen voor teams en organisaties,

Om in een training de juiste dingen te zeggen en te doen, dat vraagt maatwerk. Wat is de wens, verwachting, waar ligt de vraag en wat is het voor organisatie en cultuur. Dit zijn allemaal zaken die meetellen om de juiste dingen te kunnen zeggen en doen voor je team of organisatie.

Om dat goed te doen leg ik graag de verbinding. Iedere vraag is welkom en ik kom met alle plezier kennis maken en uitwisselen om te zien of ik wat kan betekenen voor je organisatie, team of elk ander vraagstuk.

Individuele training en coaching

Aiki-Training biedt de mogelijkheid tot het volgen van individuele training en coaching bij persoonlijke vragen. De leerzame trajecten, op basis van ervarend leren/ontwikkelen worden samen met de deelnemer vormgegeven zodat het altijd past bij de vraag, wie je bent en wat het nodig heeft.

Aiki Training biedt ook regelmatig individuele begeleiding bij kinderen en jongeren met een individuele hulp of begeleidingsvraag. Dit kan individueel, gecombineerd met training of ondersteuning van bijv. de ouders en in samenwerking met andere hulp en begeleidingsinstanties.

Meer weten? Neem contact op met Marcel  tel: 06 53 79 96 66 info@aikitraining.nl