AIKI-TRAINING

Trainingen en cursussen

Cursus Persoonlijke kracht 2018
persoonlijke kracht 2018

klik op de bovenstaande afbeelding hier om het als pdf bestand te openen.

 

 

Individuele training en coaching

Aiki-Training biedt de mogelijkheid tot het volgen van individuele training en coaching bij persoonlijke vragen. De leerzame trajecten, op basis van ervarend leren, worden op maat samengesteld.

Aiki Training biedt ook regelmatig individuele begeleiding bij kinderen en jongeren met een individuele hulp of begeleidingsvraag. Dit kan individueel, in overleg of combinatie met ouderbegeleiding en in samenwerking met andere hulp en begeleidingsinstanties.

Meer weten? Neem contact op met Marcel  tel: 06 53 79 96 66 marcel@aikitraining.nl

 

Aiki@school

aiki@school

Eén voor allen, allen voor één! is de leus van de Drie Musketiers die zo uiting gaven aan er voor elkaar te willen staan en gaan. Aiki@school wil kinderen laten ervaren dat het samen (klassikaal) voor elkaar staan en gaan meerwaarde heeft en leert ze graag wat ze daarvoor nodig hebben.

Het programma
Aiki@schooliscool is een speels, ervaringsgericht programma voor basisschool kinderen, waarbij met behulp van eenvoudige Aikido oefeningen sociale vaardigheden op kindniveau worden doorgewerkt zoals (non-)verbale communicatie, samenwerken, (zelf)vertrouwen, zorgen voor de ander, voorkomen van agressie, grenzen, respect voor elkaar, etc.

Kinderen ervaren met aiki@school zelf direct de uitkomst en waarde van hun handelen. Tussendoor worden kleine, pedagogische interventies toegepast om zo ook even stil te staan bij wat er gebeurt. De luchtige combinatie van ervaren en reflectie spreekt de intrinsieke motivatie direct aan. Daar zijn ze niet alleen zelf bij gebaat, maar iedereen om hun heen ook. Eén voor allen, allen voor één!

Meer weten? Neem contact op tel: 06 53 79 96 66 info@aikitraining.nl